Kulinaria Aromatyczna kuchnia majerankowa. Pieczone ziemniaki w boczku, zupa grzybowo-żurkowa i omlet dodane przez Ikac 1 minuta czytania Majeranek królował w kuchni „Dzień Dobry TVN”. Kucharz Piotr Kucharski przygotował potrawy takie, jak: pieczone w boczku majerankowe ziemniaczki, zupa grzybowo-żurkowa, pieczony kurczak w maśle czosnkowo-majerankowym oraz majerankowy omlet. Udostępnij Facebook Messenger Twitter Pinterest Linkedin Whatsapp Reddit Email Tagi kuchnia|majeranek To cię może zainteresuje 26 lutego, 202126 lutego, 2021 Finalista Top Chef – Marcin Czubak otwiera w Katowicach nowy lokal. Pomimo pandemii nie traci nadziei 9 października, 2020 Obyczaje kulinarne. Zupa w spadku po Bratankach 12 września, 2020 Obyczaje kulinarne. Asparagus chiński: ta „miotła” smakuje wybornie! 6 września, 2020 Mikołaj Rey i różne rodzaje papryk Ikac Show comments Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedziYour email address will not be published. Zapamiętaj moje dane w przeglądarce podczas pisania kolejnych komentarzy. Zobacz wpisy Obyczaje kulinarne. Surowy boczek a la moiObyczaje kulinarne. Jak ma się schab do …porów?
26 lutego, 202126 lutego, 2021 Finalista Top Chef – Marcin Czubak otwiera w Katowicach nowy lokal. Pomimo pandemii nie traci nadziei