Kulinaria Kuchnia na parze. Idli z brązowego ryżu i czarnej soczewicy, kluseczki z kaszy gryczanej dodane przez Ikac 1 minuta czytania Karolina i Maciej Szaciłło przygotowali w kuchni „Dzień Dobry TVN” dania na parze. W menu znalazły się potrawy takie jak: idli z brązowego ryżu i czarnej soczewicy oraz kluseczki z kaszy gryczanej z sosem pieczarkowym. Udostępnij Facebook Messenger Twitter Pinterest Linkedin Whatsapp Reddit Email Tagi kuchnia To cię może zainteresuje 26 lutego, 202126 lutego, 2021 Finalista Top Chef – Marcin Czubak otwiera w Katowicach nowy lokal. Pomimo pandemii nie traci nadziei 9 października, 2020 Obyczaje kulinarne. Zupa w spadku po Bratankach 12 września, 2020 Obyczaje kulinarne. Asparagus chiński: ta „miotła” smakuje wybornie! 6 września, 2020 Mikołaj Rey i różne rodzaje papryk Ikac Show comments Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedziYour email address will not be published. Zapamiętaj moje dane w przeglądarce podczas pisania kolejnych komentarzy. Zobacz wpisy Bazylia – z czym jeść?Rabarbarowe szaleństwo w kuchni Andrzeja Polana
26 lutego, 202126 lutego, 2021 Finalista Top Chef – Marcin Czubak otwiera w Katowicach nowy lokal. Pomimo pandemii nie traci nadziei