Kulinaria/Wiadomości Kraków Mikołaj Rey na tropie głąbika krakowskiego dodane przez Ikac 1 minuta czytania Na terenach wokół XIX-wiecznego miasta Kraka uprawiano niegdyś głąbik krakowski. To typowe dla miasta warzywo, o którego istnieniu wie bardzo niewiele osób. Czym jest i jak można go przyrządzić? Dowiedział się tego Mikołaj Rey. Udostępnij Facebook Messenger Twitter Pinterest Linkedin Whatsapp Reddit Email Tagi głąbik krakowskiMikołaj Rey To cię może zainteresuje 26 lutego, 202126 lutego, 2021 Finalista Top Chef – Marcin Czubak otwiera w Katowicach nowy lokal. Pomimo pandemii nie traci nadziei 9 października, 2020 Obyczaje kulinarne. Zupa w spadku po Bratankach 12 września, 2020 Obyczaje kulinarne. Asparagus chiński: ta „miotła” smakuje wybornie! 6 września, 2020 Mikołaj Rey i różne rodzaje papryk Ikac Show comments Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedziYour email address will not be published. Zapamiętaj moje dane w przeglądarce podczas pisania kolejnych komentarzy. Zobacz wpisy Jan Kuroń i jego fasolowe przepisyCiężki kawałek chleba. Mikołaj Rey sprawdza jak piecze się dobre pieczywo
26 lutego, 202126 lutego, 2021 Finalista Top Chef – Marcin Czubak otwiera w Katowicach nowy lokal. Pomimo pandemii nie traci nadziei