Kulinaria Słodka odsłona kuchni kurpiowskiej. Tort chlebowy i hreczuchy dodane przez Ikac 1 minuta czytania W „Dzień Dobry TVN” słodka odsłona kuchni kurpiowskiej. Propagatorki Elżbieta Stepnowska i Agnieszka Wojtasik przygotowały tradycyjne dania. Na stole znalazły się: tort z razowego chleba, hreczuchy, kapusta po kurpiowsku oraz drożdżowe racuchy. Udostępnij Facebook Messenger Twitter Pinterest Linkedin Whatsapp Reddit Email Tagi kuchnia To cię może zainteresuje 26 lutego, 202126 lutego, 2021 Finalista Top Chef – Marcin Czubak otwiera w Katowicach nowy lokal. Pomimo pandemii nie traci nadziei 9 października, 2020 Obyczaje kulinarne. Zupa w spadku po Bratankach 12 września, 2020 Obyczaje kulinarne. Asparagus chiński: ta „miotła” smakuje wybornie! 6 września, 2020 Mikołaj Rey i różne rodzaje papryk Ikac Show comments Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedziYour email address will not be published. Zapamiętaj moje dane w przeglądarce podczas pisania kolejnych komentarzy. Zobacz wpisy Obyczaje kulinarne. Kapustka, kapusta, kapucha…Kuchenne triki na udane wypieki
26 lutego, 202126 lutego, 2021 Finalista Top Chef – Marcin Czubak otwiera w Katowicach nowy lokal. Pomimo pandemii nie traci nadziei