Kulinaria Tuńczyk, cykoria i tatar. Patricia Kazadi i jej mistrzowska kuchnia dodane przez Ikac 1 minuta czytania Patricia Kazadi zaprosiła do kuchni „Dzień Dobry TVN” swoją prywatną mistrzynię smaku, czyli mamę Barbarę. Wspólnie z Michelem Moranem panie przygotowały tatara z polędwicy wołowej, tuńczyka z mango i zapiekaną cykorię. Udostępnij Facebook Messenger Twitter Pinterest Linkedin Whatsapp Reddit Email Tagi kuchnia To cię może zainteresuje 26 lutego, 202126 lutego, 2021 Finalista Top Chef – Marcin Czubak otwiera w Katowicach nowy lokal. Pomimo pandemii nie traci nadziei 9 października, 2020 Obyczaje kulinarne. Zupa w spadku po Bratankach 12 września, 2020 Obyczaje kulinarne. Asparagus chiński: ta „miotła” smakuje wybornie! 6 września, 2020 Mikołaj Rey i różne rodzaje papryk Ikac Show comments Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedziYour email address will not be published. Zapamiętaj moje dane w przeglądarce podczas pisania kolejnych komentarzy. Zobacz wpisy Obyczaje kulinarne. Kalosz, marchewka, cytryna i kapary…Które jabłka nadają się na konfiturę, które do ciasta, a które najlepiej smakują na surowo?
26 lutego, 202126 lutego, 2021 Finalista Top Chef – Marcin Czubak otwiera w Katowicach nowy lokal. Pomimo pandemii nie traci nadziei