Uncategorized Jan Kuroń i jego fasolowe przepisy Dodane przez Ilustrowany Kurier Codzienny Ostatnia aktualizacja: 03/25/2020 Udostępnij 0 Min. Czytania Udostępnij Fasola to bardzo pożywny i tani strączek. W kuchni programu „Dzień Dobry TVN” Jan Kuroń pokazał, jak zrobić między innymi wegańską zupę fasolową. Opowiedział również o właściwościach rośliny i przyprawach, które do niej pasują. Tagiwegańska zupa fasolowa Udostępnij ten artykuł Facebook Bluesky Skopiuj link Drukuj Poprzedni artykuł Książę Karol ma koronawirusa Następny artykuł Mikołaj Rey na tropie głąbika krakowskiego Brak komentarzy Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedziTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * Adres e-mail * Witryna internetowa Zapamiętaj moje dane w tej przeglądarce podczas pisania kolejnych komentarzy. Najczęściej czytane W czwartek policyjna akcja Prędkość, więcej patroli na drogach będzie też przez długi weekend Kraj Prezydent Aleksander Miszalski pozwał posła Konfederacji Konrada Berkowicza. Poszło o wpisy o KPO Kraków Czeski przewoźnik RegioJet rozpocznie przewozy kolejowe między Krakowem a Warszawą Kraków Kraków. Miejska ankieta na temat używania fajerwerków w mieście Kraków Tragedia w Olszynach. 11-latek jadący na hulajnodze elektrycznej zginął w zderzeniu z ciężarówką Małopolska Kraków Airport: psy na lotnisku dbają o bezpieczeństwo i wspierają pasażerów przed podróżą Kraków