UncategorizedJan Kuroń i jego fasolowe przepisy Dodane przezIlustrowany Kurier Codzienny Ostatnia aktualizacja: 03/25/2020 Udostępnij 0 Min. Czytania Udostępnij Fasola to bardzo pożywny i tani strączek. W kuchni programu „Dzień Dobry TVN” Jan Kuroń pokazał, jak zrobić między innymi wegańską zupę fasolową. Opowiedział również o właściwościach rośliny i przyprawach, które do niej pasują. Tagiwegańska zupa fasolowa Udostępnij ten artykuł Facebook Bluesky Skopiuj link Drukuj Poprzedni artykuł Książę Karol ma koronawirusa Następny artykuł Mikołaj Rey na tropie głąbika krakowskiego Brak komentarzyDodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedziTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz *Nazwa * Adres e-mail * Witryna internetowa Zapamiętaj moje dane w tej przeglądarce podczas pisania kolejnych komentarzy. Najczęściej czytane Kraków. Ośrodek Ruczaj otwarty. Kosztował ponad 55 mln zł Kraków Magda z Krakowa wygrała ponad milion złotych w RMF FM Krótko Małopolska. PLK podpisały umowę na nową linię kolejową w ramach projektu zwanego Podłęże – Piekiełko Małopolska Kraków: w piątek Parada Szkolnych Patronów Kraków Kraków. Popularna Jordanówka w parku Jordana odzyska dawny blask Kraków Kraków. Zmiana organizacji ruchu na węźle Grębałów na budowanym odcinku S7 Kraków