Orientalna sałatka i chłodnik, czyli lunch w słoiku według Piotra Kucharskiego

Ilustrowany Kurier Codzienny

Może i kuchnia „pudełkowa” to hit ostatniego sezonu, ale to nie znaczy, że lunchu nie możemy wziąć do pracy w innej formie. W kuchni „Dzień Dobry TVN” Piotr Kucharski pokazał, jak przygotować jedzenie do pracy w słoiku.

- reklama -
Ad image

- REKLAMA -

 

- Advertisement -

Na stole pojawiły się takie dania, jak: ogórkowy chłodnik, orientalna sałatka w słoiku, sezonowa sałatka z kaszą jaglaną, koktajl owocowo-warzywny, nocna owsianka w słoiku z truskawkami oraz dziki ryż w słoiku z sosem.

Tagi
Udostępnij ten artykuł
Brak komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *