Kulinarna podróż do Etiopii. Jakie dania przygotowała Anna Starmach?

Ilustrowany Kurier Codzienny

– Pojechałam do Etiopii na zaproszenie World Food Programme razem z kucharzami z różnych krajów Europy – powiedziała w „Dzień Dobry TVN” Anna Starmach. Z jaką akcją było to związane?

- reklama -

- REKLAMA -

 

- Advertisement -

– Miała to być akcja uświadamiająca kucharzom, czym jest jedzenie – dodała jurorka programu „MasterChef”. – Widziałam, jak przygotowują chleb, licząc każdy gram mąki – podkreśliła. Co podróż do Afryki zmieniła w jej postrzeganiu jedzenia? A w kuchni programu przygotowała dania takie jak: injera z mąki ryżowej, gomen, mesir wot, sałatkę z buraków, atklit wot, azefa, fasolia,

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *